Lipunvaraus

Voit varata etukäteen lipun haluamaasi näytökseen nettisivujemme kautta.

Lipunvaraukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua.

Pääset haluamasi elokuvan esittelysivulle klikkaamalla elokuvan nimeä etusivun ohjelmistoluettelosta, tai sen kuvaa ”tämän viikon elokuvat” palkin alta, ”ensi viikon elokuvat” palkin alta, tai ”tulevat elokuvat” – sivulta, mikäli tulevaan elokuvaan on jo perustettu näytöksiä.

Elokuvien näytökset ovat lueteltuna esittelysivulla elokuvan nimen alla päivämäärän ja kellonajan mukaan, näytösajan oikealta puolelta löydät ”varaa liput” painikkeen, jota klikkaamalla pääset kyseisen näytöksen salikarttaan.

Lipunvaraussivulla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi, paina vasemmassa yläkulmassa olevaa ”kirjaudu sisään” painiketta.

Tämän jälkeen voit kirjautua sisään puhelinnumerollasi ja salasanallasi, tai voit luoda itsellesi tunnukset painamalla ”uusi käyttäjä”. Antaessasi uuden käyttäjän tietoja, täytäthän pyydetyt kohdat oikein.

Puhelinnumeron tarvitsemme, koska jos jostain syystä joudumme perumaan näytöksen, niin ilmoitamme puhelimitse kaikille paikan varanneille peruuntumisesta. Osoitteella taas pystymme erottamaan samannimisten asiakkaiden tekemät varaukset.

Emme luovuta  mitään  asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Kirjauduttuasi sisään voit varata lipun klikkaamalla jotakin vapaata paikkaa salissa. Löydät kartan värien selitykset varaussivulla kartan yläpuolelta.

Huomioithan, että kaikki katsomot ovat varaussivulla esitettynä niin päin, että eturivi on alimmaisena.

Valitsemasi paikat listautuvat sivun vasemmassa alanurkassa.

Valittuasi haluamasi paikat paina kartan alareunasta keskeltä ”seuraava”.

Lipunvarausjärjestelmä ilmoittaa sinulle varauksesi onnistuneen, voit kirjautua ulos ”Lipunvaraus” otsikon alta, oikeanpuoleisimmasta painikkeesta ”kirjaudu ulos”, ja poistua sivulta.

Mikäli haluat peruuttaa tekemäsi varauksen, voit peruuttaa sen kirjautumalla saman näytöksen lipunvaraukseen, samoilla tunnuksilla ja painamalla vasemmasta alareunasta ”peruuta varaukset”
JOS ELOKUVAREISSUNNE PERUUNTUU YLLÄTTÄEN, VOITTE MYÖS SOITTAA TAI LAITTAA TEKSTIVIESTIÄ TEATTEREIDEN OMIIN PUHELINNUMEROIHIN PAIKKOJEN PERUUTUKSESTA! TÄLLÖIN PÄÄSEMME VAIVATTA MYYMÄÄN VAPAUTUNEET PAIKAT MUILLE ASIAKKAILLE.

HUOM!

Lipunvaraukset ovat paikkakohtaisia kaikissa Trio 1, Trio 2 tai Kinopalatsin näytöksissä, eli varaat juuri sen penkin/penkit joita painat salikartassa.

Trio Vip- salin lipunvaraukset eivät ole paikkakohtaisia!