Ladataan traileria...

Civil War

K-16 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 49 min

Seuraavat näytökset

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa, dystooppisessa toimintaelokuvassa joukko amerikkalaisia toimittajia matkustaa henkensä kaupalla Yhdysvaltojen halki keskellä nopeasti leimahtanutta sisällissotaa, päämääränään Washington ja Valkoinen talo. Koko kansakunta on veitsenterällä, kun valtionjohto on muuttunut fasistiseksi diktatuuriksi ja sodan eri osapuolet toteuttavat alati kiihtyvää poliittista väkivaltaa toisiaan kohtaan.  
 
Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut A24:lle arvostettu, mm. Oscar-ehdokkuudella noteerattu Alex Garland (Ex Machina, Best Original Screenplay). Elokuva kuuluu jo etukäteen vuoden puhutuimpiin julkaisuihin, eikä vähiten USA:n lähestyvien presidentinvaalien tähden.  

Ohjaus

Alex Garland

Käsikirjoitus

Alex Garland

Rooleissa

Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Jesse Plemons, Nick Offerman

Alkuperäinen nimi:
Civil war
 
Kesto:
1 h 49 min
 
Lajityypit:
jännitys, toiminta, scifi
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori