Ladataan traileria...

Hit Man

K-12 Sisältää väkivaltaa Sisältää seksiä Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 55 min

Seuraavat näytökset

Oscar-ehdokkaanakin ansioituneen ohjaaja Richard Linklaterin (BoyhoodRakkautta ennen auringonlaskua) yhdessä Glen Powellin kanssa käsikirjoittama musta komedia on saanut inspiraationsa tositarinasta.

Glen Powell (Anyone but You, Top Gun: Maverick) on tiukkapipoinen professori Gary Johnson, joka heittää kuutamokeikkaa New Orleansin poliisilaitoksen leivissä vale-palkkamurhaajana. Gary Johnson on peitetehtävissään ylivoimaisen lahjakas asettumaan erilaisiin nahkoihin napatakseen rikollisia. Moraalisoppa syntyy kun hän huomaa olevansa kiinnostunut eräästä mahdollisesta roistosta; kauniista nuoresta naisesta nimeltä Madison (Adria Arjona). Madison ihastuu erääseen Garyn monista roolihahmoista, salaperäisen seksikkääseen Roniin. Kiihkeästä suhteesta syntyy väärinkäsitysten, petosten ja alati kasvavien panosten ja identiteettien vyyhti.

Ohjaus

Richard Linklater

Käsikirjoitus

Richard Linklater, Glen Powell

Rooleissa

Glen Powell, Adria Arjona

Alkuperäinen nimi:
Hit Man
 
Kesto:
1 h 55 min
 
Lajityypit:
komedia, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori