Ladataan traileria...

Järjettömän paska idea

K-12 Sisältää seksiä Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 45 min

Seuraavat näytökset

Nelikymppiset Ripe (Alina Tomnikov) ja Noora (Iina Kuustonen) ovat paitsi elinikäisiä ystävyksiä, myös yhtiökumppaneita ja pelisuunnittelijoita peliyhtiö Krillissä.

Järjettömän paska idea kertoo vaikeasta ystävyydestä hauskasti ja koskettavasti. Mitä, jos liian läheinen ystävyys alkaa ahdistaa? Entä jos ystävä on valitsemassa järjettömän paskan elämänkumppanin?

Järjettömän paska idea on ohjaaja-käsikirjoittaja Pamela Tolan seuraava elokuva Teräsleidit-menestyselokuvan jälkeen. Järjettömän paska idea saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 13.1.2023.

Elokuvan pääosissa nähdään Alina Tomnikov ja Iina Kuustonen. Merkittävissä rooleissa näyttelevät myös Mikko Kauppila ja Chike Ohanwe. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola ja Lauri Maijala.

Ohjaus

Pamela Tola

Käsikirjoitus

Pamela Tola

Rooleissa

Alina Tomnikov, Iina Kuustonen, Chike Ohanwe, Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola, Lauri Maijala.

Tekijätietoja

Kuvaus: Arsen Sarkisiants
Lavastussuunnittelu: Kari Kankaanpää
Pukusuunnittelu: Jouni Mervas
Maskeeraussuunnittelu: Riikka Virtanen
Leikkaus: Antti Reikko F.C.E.
Äänisuunnittelu: Panu Riikonen
Musiikki: Salla Luhtala
Tuottajat: Aleksi Bardy ja Anniina Leppänen
Tuotanto: Helsinki-filmi
Yhteistuotanto, levitys ja markkinointi: Aurora Studios

Alkuperäinen nimi:
Järjettömän paska idea
 
Kesto:
1 h 45 min
 
Lajityypit:
domestic, komedia
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori