Ladataan traileria...

Palimpsesti - Ohita intro

K-12 Sisältää seksiä Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 49 min

Seuraavat näytökset

Mitä tekisit, jos saisit mahdollisuuden aloittaa elämäsi uudestaan?


Venetsian, Sao Paulon ja Sodankylän elokuvajuhlilla ollut Hanna Västinsalon elokuva PALIMPSESTI kertoo tarinan kahdesta vanhuksesta geeniterapiakokeilussa, jossa he alkavat fyysisesti nuorentua. Perhe ja yhteiskunta eivät pysy perässä uuden edessä ja alun innostuksen jälkeen Juhani ja Tellu huomaavat olevansa jälleen nuoruuden elämänvalintojen edessä. 

Nuorentuminen ei olekaan pelkästään hauskaa. Juhani löytää uudelle elämälleen merkityksen lapsuuden toteutumattomista haaveista kun taas elämäniloista Tellua ei pidättele mikään. Maailma on mahdollisuuksia täynnä, mutta mukana kulkee myös eletty elämä. Lopulta Tellu tekee päätöksen, joka horjuttaa Juhanin suunnitelmat ja pakottaa molemmat kohtaamaan itsensä toisen silmissä.

Tellun roolia eri ikäisinä näyttelevät Riitta Havukainen (Fakta homma, Paratiisi), Krista Kosonen (Koirat eivät käytä housuja, Kätilö, Beforeigners), Emma Kilpimaa (Huonot naiset, Ohjus), ja ensimmäisessä roolissaan Kaisu Mäkelä. Miespääosan jakavat Antti Virmavirta (Jälkeläiset, Maria Kallio) ja Leo Sjöman (Lapua 1976, Maria Kallio sekä tuleva Vares).

Ohjaus

Hanna Västinsalo

Käsikirjoitus

Hanna Västinsalo

Rooleissa

Riitta Havukainen, Krista Kosonen, Kaisu Mäkelä, Antti Virmavirta, Leo Sjöman, Milo Tamminen, Emma Kilpimaa, Hannele Lauri

Alkuperäinen nimi:
Palimpsesti - ohita intro
 
Kesto:
1 h 49 min
 
Lajityypit:
draama, scifi
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori