Ladataan traileria...

Blink Twice

Seuraavat näytökset

Zoë Kravitz debytoi elokuvaohjaajana Amazon MGM Studiosin uudessa, villissä psykologisessa trillerissä nimeltä “Blink Twice”.

Kun teknomiljardööri Slater King (Tatum) tapaa cocktail-tarjoilija Fridan (Ackie) varainkeruugaalassaan, kipinät sinkoilevat. Pohatta esittää tälle kutsun lähteä hänen ja hänen ystäviensä seurassa unelmalomalle hänen omistamalleen yksityissaarelle. Paikka on todellinen paratiisi. Villit yöt sulautuvat auringonpaahteisiin päiviin ja kaikilla on tosi kivaa. Kukaan ei tahtoisi tämän matkan loppuvan, mutta kun outoja asioita alkaa tapahtua, Frida joutuu kyseenalaistamaan sen, mikä ylipäätään on todellista. Paratiisissa on jotain mätää. Niinpä hänen on pakko selvittää totuus, jos hän aikoo selviytyä näistä juhlista hengissä.

Ohjaus

Zoë Kravitz

Käsikirjoitus

E.T. Feigenbaum, Zoë Kravitz

Rooleissa

Channing Tatum, Naomi Ackie, Christian Slater, Adria Arjona, Kyle MacLachlan, Geena Davis, Haley Joel Osment

Alkuperäinen nimi:
Blink Twice
 
 
Lajityypit:
draama, jännitys
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori