Ladataan traileria...

Evil Dead Rise

K-16 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 35 min

Seuraavat näytökset

Ikoninen kauhufranchise saa jatkoa, kun New Line Cinema ja Renaissance Pictures tuovat valkokankaille elokuvan Evil Dead Rise. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Lee Cronin (The Hole in the Ground). Elokuvaa tähdittävät Lily Sullivan (I Met a Girl, Barkskins), Alyssa Sutherland (The Mist, Viikingit), Morgan Davies (Storm Boy, The End) ja Gabrielle Echols (Reminiscence) sekä uusi tulokas Nell Fisher (Northspur).

Evil Dead Rise -elokuvassa toiminta siirtyy metsästä kaupunkiin. Se kertoo kieroutuneen tarinan kahdesta toisistaan vieraantuneesta sisaresta (Sutherland ja Sullivan), joiden jälleennäkemisen keskeyttää kohtaaminen ihmiset valtaansa ottavien demonien kanssa. Tästä alkaa alkukantainen selviämiskamppailu, jonka aikana he joutuvat kohtamaan perheestään version, jollaista ei voisi kuvitella edes pahimmassa painajaisessa.

Elokuvan on tuottanut Rob Tapert (Ash vs Evil Dead, Don’t Breathe) ja sen vastaavina tuottajina ovat toimineet elokuvasarjan luoja ja kauhuikoni Sam Raimi sekä itse ”Ash” eli kulttilegenda Bruce Campbell. Vastaavina tuottajina ovat olleet myös John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ja Victoria Palmieri.

Ohjaus

Lee Cronin

Käsikirjoitus

Lee Cronin

Rooleissa

Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols ja Nell Fisher

Tekijätietoja

Tuottaja: Rob Tapert
Vastaavat tuottajat: Sam Raimi, Bruce Campbell, John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ja Victoria Palmieri

Alkuperäinen nimi:
Evil Dead Rise
 
Kesto:
1 h 35 min
 
Lajityypit:
kauhu, jännitys
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori