Ladataan traileria...

ISMO - Maailman hauskin ulkopuolinen

Seuraavat näytökset

ISMO - Maailman hauskin ulkopuolinen on elokuvaversio sanonnasta "Vaikeuksien kautta voittoon". Jyväskylässä varttunut Ismo Leikola on vilkkaalla mielikuvituksella varustettu ujo poika, jolla on vaikeuksia kuulua joukkoon. Parikymppisenä opiskelijana hän törmää Suomessa uuteen ilmaisumuotoon, stand up -komediaan, joka sopii hänelle täydellisesti. Ismo nousee nopeasti Suomen menestyneimmäksi stand up -esiintyjäksi, mutta se ei hänelle riitä. Ismo päättää lähteä luomaan uraa Yhdysvaltoihin, maailman tunnetuimpien koomikkojen kotimaahan.

Elokuva kertoo miten itsensä ulkopuoliseksi kokeva pienen paikkakunnan kasvatti kääntää erikoislaatuisensa supervoimaksi ja äärimmäisen kovalla työllä sekä itseensä uskomalla onnistuu nousemaan omaääniseksi ja rakastetuksi supertähdeksi.

Ohjaus

Ilkka Hynninen, Saku Pollari

Käsikirjoitus

Riku Suokas, Johanna Tohni, Ismo Leikola

Rooleissa

Ismo Leikola

Alkuperäinen nimi:
ISMO - Maailman hauskin ulkopuolinen
 
 
Lajityypit:
dokumentti, komedia
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori