Ladataan traileria...

Luottomies-elokuva: All in

K-7 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 30 min

Seuraavat näytökset

Kun Tommi Mäkinen-Renwall (Antti Luusuaniemi) ei saa toivottua ylennystä appiukoltaan Johan Renwallilta (Taneli Mäkelä) hän päättää lähteä sijoitusbisnekseen ostaakseen vaimonsa, Harriet Renwallin (Maria Ylipää), kanssa unelmakodin. Asioita kuitenkin hankaloittaa se, että Tommi on täysin höynäytettävissä ja vanhasta asunnosta saadut rahat, yli puoli miljoonaa eroa, katoavat pyramidihuijaukseen. Kun Tommi on vaarassa menettää Harrietin lopullisesti uskollinen ystävä Juhis (Kari Ketonen) ottaa ohjakset käsiinsä. Juhis suunnittelee Tommin maineen pelastusoperaation, joka tavallaan toimii.. 

Ohjaus

Kari Ketonen

Käsikirjoitus

Kari Ketonen

Rooleissa

Tommi - Antti Luusuaniemi
Juhis - Kari Ketonen
Harriet - Maria Ylipää
Johan - Taneli Mäkelä
Patrick - Lauri Tilkanen
Iiro - Ilkka Villi
Göran - Lasse Karkjärvi

Alkuperäinen nimi:
Luottomies-elokuva: All in
 
Kesto:
1 h 30 min
 
Lajityypit:
domestic, komedia
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori