Ladataan traileria...

Mummola

K-7 Sisältää väkivaltaa
Kesto: 1 h 55 min

Seuraavat näytökset

Tia Kouvon ohjaama ja käsikirjoittama elokuva Mummola on humoristinen ja terävä kuvaelma perhesuhteista. Mummola pohjaa Tia Kouvon samannimiseen lyhytelokuvaan.

Joka vuosi joulun aikaan, sisarukset Susanna (Riia Kataja) ja Helena (Elina Knihtilä) vierailevat perheineen vanhempiensa luona. Kuten tavallista, isoisä Lasse (Tom Wenzel) juo liikaa, isoäiti Ella (Leena Uotila) on huolissaan kaikista, lapset ovat kyllästyneitä ja sisarukset lankeavat vanhoihin riitoihinsa. Joulun jälkeen jokainen lähtee omille teilleen ja palaa arkeen. Tia Kouvon purevan humoristinen, elämänmakuinen elokuvadebyytti nostaa kysymyksen, johon voimme kaikki samaistua: kuinka jaksaisimme jatkaa syvän inhimillisen yhteyden etsimistä, vaikka emme aina onnistuisikaan?

Ohjaus

Tia Kouvo

Käsikirjoitus

Tia Kouvo

Rooleissa

Riia Kataja, Leena Uotila, Tom Wenzel, Elina Knihtilä ja Jarkko Pajunen.

Tekijätietoja

Tuotanto: Elokuvayhtiö Aamu tuottajinaan Jussi Rantamäki ja Emilia Haukka

Alkuperäinen nimi:
Mummola
 
Kesto:
1 h 55 min
 
Lajityypit:
draama, komedia, domestic
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori