Ladataan traileria...

Napapiirin sankarit 4

K-7 Voi aihetuttaa ahdistusta Sisältää väkivaltaa

Seuraavat näytökset

Sitten viime Napiksen on elämä heitellyt sankareita, mutta jotkin asiat pysyvät. Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden.

Juha Wuolijoen ohjaamassa jatko-osassa kohdataan tuttuun tapaan pari uutta muuttujaa: elokuvn pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Sekä Ranta että Töyssy ovat osoittaneet komediakykynsä kansalle muun muassa Putous-viihdesarjassa. Töyssy tullaan näkemään myös elokuvan Punttikomedia (2022) pääosassa.

 Napapiirillä seikkailevat edelleen myös muun muassa sankarikonkarit Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen, jotka eivät enää esittelyitä kaipaa.

Ohjaus

Juha Wuolijoki

Käsikirjoitus

Pekko Pesonen

Rooleissa

Heikki Ranta, Pamela Tola, Mikko Töyssy, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen

Tekijätietoja

Kuvaus: Juge Heikkilä
Lavastus: Tuomas Kyrö
Pukusuunnittelu: Anna Sinkkonen
Maskeeraussuunnittelu: Marjut Samulin
Leikkaus: Harri Ylönen
Äänisuunnittelu: Joonas Jyrälä
Linjatuottaja: Anu Hukka
Tuottajat: Olli Haikka ja Marko Talli / Yellow Film & TV
Levitys ja markkinointi: SF Studios

Alkuperäinen nimi:
Napapiirin sankarit 4
 
 
Lajityypit:
komedia, domestic
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori