Ladataan traileria...

Neljä pientä aikuista

K-12 Sisältää päihteiden käyttöä Sisältää seksiä
Kesto: 2 h 3 min

Seuraavat näytökset

Selma Vilhusen ohjaaman ja käsikirjoittaman uuden kotimaisen elokuvan Neljä pientä aikuista pääosissa nähdään Tove-elokuvassa hurmannut Jussi-palkittu Alma Pöysti ja Guldbagge-palkittu Eero Milonoff sekä Jussi-palkittu Oona Airola ja Pietu Wikström.

Neljä pientä aikuista  tarttuu puhuttavaan aiheeseen rakkauden monista muodoista. Elokuva kertoo Juuliasta joka saa tietää, että hänen puolisollaan Matiaksella on sivusuhde Ennin kanssa, jolloin hän päättää avata avioliittonsa muille suhteille. Neljä pientä aikuista on riipaiseva sukellus rakkauden syvään päähän.

Ohjaus

Selma Vilhunen

Käsikirjoitus

Selma Vilhunen

Rooleissa

Alma Pöysti, Eero Milonoff, Oona Airola ja Pietu Wikström.

Tekijätietoja

Leikkaus: Antti Reikko
Kuvaus: Juice Huhtala
Lavastus: Sattva-Hanna Toiviainen
Puvustus: Karoliina Koiso-Kanttila
Maskeeraus: Kaisu Hölttä
Tuottajat Venla Hellstedt ja Elli Toivoniemi / Tuffi Films Oy

Alkuperäinen nimi:
Neljä pientä aikuista
 
Kesto:
2 h 3 min
 
Lajityypit:
draama, domestic
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori