Ladataan traileria...

Pieni Merenneito, englanniksi

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 2 h 16 min

Seuraavat näytökset

Pieni merenneito on visionäärisen Rob Marshallin live-action versio Disneyn klassikoksi muodostuneesta Oscar®-palkitusta animaatiomusikaalista. Pieni merenneito kertoo rakastetun tarinan kauniista ja topakasta nuoresta merenneidosta nimeltä Ariel, joka janoaa seikkailuja. Kuningas Tritonin tyttäristä nuorimpana ja uhmakkaimpana Ariel haluaa tietää enemmän elämästä aaltojen yläpuolella ja pinnalla vieraillessaan hän rakastuu hurmaavaan prinssi Erikiin. Merenneidoille ei ole sallittua olla tekemisissä ihmisten kanssa, mutta Arielin on noudatettava sydämensä kutsua. Hän tekee sopimuksen ilkeän merinoidan Ursulan kanssa, jonka avulla hän saa mahdollisuuden maistaa maanpäällistä elämää, mutta tulee samalla asettaneeksi henkensä – ja isänsä valtakunnan – vaaraan.

 

Pääosassa Arielina nähdään laulaja ja näyttelijä Halle Bailey (tv-sarja “grown-ish”); Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) on prinssi Erik; Tony Award® -palkittu Daveed Diggs (Hamilton, Snowpiercer) antaa äänensä Sebastianille; Awkwafina (Raya ja viimeinen lohikäärme) antaa äänensä Loiskeelle; Jacob Tremblay (Luca, Room) on Pärskyn ääni; Noma Dumezweni (Maija Poppasen paluu) on kuningatar Selina; Art Malik (tv-sarja “Isänmaan puolesta”) on Kristian; lisäksi Oscar®-voittaja Javier Bardem (Menetetty maa, Me Ricardot) on kuningas Triton; ja kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Melissa McCarthy (Voitko ikinä antaa anteeksi?, Morsiusneidot) on Ursula.

Ohjaus

Rob Marshall

Rooleissa

Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem

Alkuperäinen nimi:
The Little Mermaid
 
Kesto:
2 h 16 min
 
Lajityypit:
fantasia, musikaali, seikkailu
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori