Ladataan traileria...

Prinsessa Pikkiriikki

K-3
Kesto: 1 h 15 min

Seuraavat näytökset

Kun Prinsessa Pikkiriikki saa kuulla, että äidin sisuskaluissa asusteleva pikkuveli aikoo pian muuttaa Pikkiriikin huoneeseen, hänelle riittää. Hän saa Rouva Jenssenintädiltä idean ja taikoo määräilevät aikuiset Himpskattiin taikakoiransa Makkaran avulla.

Naapuriin juuri muuttanut Prinsessa Pöjöläinen tietää missä unelmien prinsessalinna sijaitsee ja kun vanhemmat eivät ole estämässä, he lähtevät yhteistuumin seikkailuun. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun prinsessat päätyvät markkinoille, joilla nautitaan pomppulinnasta, etsitään kadonnutta Makkaraa ja osallistutaan vedonlyöntikilpailuun. Pääprinsessuuuskin aiheuttaa päänvaivaa ja Pikkiriikin on lopulta katsottava asioita myös vasemmasta näkökulmasta.

Ohjaus

Lauri Maijala

Käsikirjoitus

Tuuli Kanervankallio, Hannele Lampela

Rooleissa

Ada Pusa - Prinsessa Pikkiriikki
Minni Kuivalainen - Prinsessa Pöjöläinen
Valo Kortesmäki - Eetu
Vilma Kinnunen - Pikkiriikin äiti
Joel Hirvonen - Pikkiriikin isä
Leena Uotila
Joonas Saartamo
Marja Packalén
Helmi-Leena Nummela
Tom PetäjäTekijätietoja

Tuotanto: Helsinki-Filmi
Tuottaja Tia Ståhlberg

Alkuperäinen nimi:
Prinsessa Pikkiriikki
 
Kesto:
1 h 15 min
 
Lajityypit:
koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori