Ladataan traileria...

Spider-Man: Across the Spider-Verse

K-12 Voi aihetuttaa ahdistusta Sisältää väkivaltaa
Kesto: 2 h 20 min

Seuraavat näytökset

Miles Morales palaa valkokankaalle Oscar®-palkitun Spider-Verse-saagan jatko-osassa, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Brooklynin naapuruston ystävällinen Spider-Man sinkotuu yhdessä Gwen Stacyn kanssa halki multiversumin, missä hän kohtaa olemassaoloaan suojelevat Hämähäkki-ihmiset. Mutta kun sankarit riitelevät kuinka käsitellä tätä uutta uhkaa, joutuu Miles vastakkain muita Hämähäkkejä vastaan ja hänen on määriteltävä uudelleen, mitä sankarina oleminen tarkoittaa, jotta hän voi pelastaa ihmiset, joita hän rakastaa eniten.

Ohjaus

Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson

Käsikirjoitus

Phil Lord, Christopher Miller, David Callaham

Rooleissa

Shameik Moore
Hailee Steinfeld
Jake Johnson
Issa Rae
Daniel Kaluuya
Jason Schwartzman
Brian Tyree Henry
Luna Lauren Velez
Greta Lee
Rachel Dratch
Jorma Taccone
Shea Whigham
Oscar Isaac

Alkuperäinen nimi:
Spider-Man: Across the Spider-Verse
 
Kesto:
2 h 20 min
 
Lajityypit:
animaatio, seikkailu, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori