Ladataan traileria...

Supermarsu 2

K-3
Kesto: 1 h 30 min

Seuraavat näytökset

Paula Norosen suosittuun kirjasarjaan pohjautuva ja Joona Tenan ohjaama Supermarsu 2 -elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa 2022. Elokuva on jatkoa menestyselokuvalle Supermarsu, joka oli yksi vuoden 2018 katsotumpia elokuvia.

Elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuva tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin aiheisiin helposti ymmärrettävällä ja humoristisella tavalla.

Ohjaus

Joona Tena

Käsikirjoitus

Paula Noronen, Joona Tena

Rooleissa

Senni Peltoniemi (Emilia)
Lucas Timperi (Simo)
Lumo Levy (Rasva-Antero)
Kaius Österman (Pietari)
Essi Hellén (Emilian äiti)
Eero Ritala (Emilian isä)
Mikko Penttilä (Pertti)
Jani Karvinen (Simon isä)
Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä)
Tommi Korpela (opettaja Sakari Pennilä)
Kari Hietalahti (rehtori)

Alkuperäinen nimi:
Supermarsu 2
 
Kesto:
1 h 30 min
 
Lajityypit:
koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori