Ladataan traileria...

Sylvanian Families -elokuva: Suuri lahjajahti, suomeksi

K-3
Kesto: 1 h 7 min

Seuraavat näytökset

Sylvanian Families -elokuva: Suuri lahjajahti perustuu suosittuun japanilaiseen lelusarjaan, jossa ihmisten tavoin elävät suloiset eläinhahmot asuvat ja elävät Sylvanian kylässä. Siellä kaikki ovat ystävällisiä toisilleen rakastaen luontoa ja perhettä. Suklaapupuperhe on yli 100 perheestä suosituin, kaikkiaan hahmoja on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta yli 70 eri maassa.    

Kerran vuodessa järjestettävä Tähtijuhla saapuu Sylvanian kylään. Koko kylä odottaa juhlia malttamattomana, mutta Freya Suklaapupu on huolissaan – hänen äitinsä syntymäpäivä on samana päivänä kuin juhlat, eikä Freya keksi hänelle lahjaa. Freya lähteekin etsimään rakkaalle äidilleen lahjaa, minkä lisäksi hän saa tärkeän tehtävän. Hänen pitää valita  ”vuoden puu”, joka julkistetaan juhlien päätapahtumassa. Pystyykö Freya löytämään äidilleen syntymäpäivälahjan sekä valitsemaan vuoden puun?

 

Ohjaus

Kazuya Konaka

Käsikirjoitus

Hiroshi Kobayashi

Rooleissa

Suomenkielisissä äänirooleissa:
Bruce Jussi Lukács
Coco Pihla Palteisto
Crème Emma Räsänen
Frasier Juha Haukka
Freya Mirella Roininen
Lyra Hertta Luoma
Ralph Minka Kuustonen
Skye Alma Sauri
Teri Anni-Maija Koskinen

Tekijätietoja

Kääntäjä:
Oona Paavilainen
Paikallinen tuotantopäällikkö:
Jenna Kivelä
Tuotantopäällikkö:
Ellen Rådesjö
Ääniohjaaja:
Aurora Solala
Äänitys:
Aurora Solala
Jenni Sivonen
Editointi:
Aurora Solala
Miksaus:
Gustav Ydenius

Alkuperäinen nimi:
Sylvanian Families -elokuva: Suuri lahjajahti
 
Kesto:
1 h 7 min
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori