Ladataan traileria...

Vaiana 2, suomeksi

Seuraavat näytökset

Disney Animation Studiosin eeppinen animaatiomusikaali VAIANA 2 saa ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 29.11.2024. Vaiana ja Maui palaavat kolmen vuoden kuluttua yhteen suunnatakseen entistä huikeammalle seikkailulle metkoista merenkulkijoista koostuvan miehistönsä kanssa. Vaiana kuulee odottamattoman kutsun ympäri Oseaniaa purjehtineilta esi-isiltään. Siihen vastatakseen hänen on matkattava merten ääriin, tuntemattomille ja vaarallisille vesille, missä häntä odottaa seikkailu, jollaista hän ei ole vielä kuunaan kokenut. Elokuvan VAIANA 2 ovat ohjanneet David Derrick Jr., Jason Hand ja Dana Ledoux Miller sekä tuottaneet Christina Chen ja Yvett Merino, ja musiikkia elokuvaan ovat tehneet Grammy®-palkitut Abigail Barlow ja Emily Bear, Grammy®-ehdokas Opetaia Foa?i sekä kolminkertainen Grammy®-voittaja Mark Mancina.

Ohjaus

David Derrick Jr., Jason Hand ja Dana Ledoux Miller

Rooleissa

Auli?i Cravalho, Dwayne Johnson

Alkuperäinen nimi:
Vaiana 2
 
 
Lajityypit:
animaatio
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori