Ladataan traileria...

Venom: The Last Dance

Seuraavat näytökset

Elokuvatrilogian viimeisessä osassa Venom: The Last Dance, Tom Hardy palaa rooliinsa Venomina, yhtenä Marvelin suurimmista ja monitahoisimmista hahmoista. Eddie ja Venom ovat pakomatkalla. Molempien maailmojensa jahtaamina ja verkon tiivistyessä kaksikon ympärillä, on aika päättää Venomin ja Eddien viimeinen tanssi.

Venom: The Last Dance rooleissa nähdään Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach sekä Stephen Graham. Elokuvan on ohjannut sekä käsikirjoittanut Kelly Marcel, perustuen Hardyn ja Marcelin kirjoittamaan tarinaan. Elokuvan on tuottanut Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy sekä Hutch Parker.

Ohjaus

Kelly Marcel

Käsikirjoitus

Kelly Marcel, Tom Hardy

Rooleissa

Tom Hardy
Juno Temple
Rhys Ifans
Stephen Graham
Chiwetel Ejiofor
Peggy Lu
Cristo Fernández

Alkuperäinen nimi:
Venom: The Last Dance
 
 
Lajityypit:
scifi, toiminta, jännitys
 
 

Hyvä tietää

Näytösliput

Verkosta ja kassalta ostettujen lippujen hinta määräytyy päivä- ja näytöskohtaisesti. Näet lipun hinnan suoraan näytösajan vieressä.
Ohje lipun varaukseen ja ostamiseen

Edut

Eläkeläiset, opiskelijat ja Kotkan kaupungin henkilökunta saavat alennusta normaalinäytöksen lippuhinnasta.  Varaudu esittämään etuun oikeuttava asiakirja kassalla. Lue lisää eduista

Maksamattomat lippuvaraukset

Jos olet varannut lippuja mutta et maksanut niitä, muista tulla hyvissä ajoin lunastamaan lippusi. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin.

HUOM!

Näytösten onlinelipunmyynti ja -varaus sulkeutuvat tuntia ennen näytöstä. Emme ota varauksia vastaan myöskään puhelimitse. 

Näytä ostoskori