Lahjakauppa

Sarjaliput ja lahjakortit ovat mitä parhaimpia lahjoja - perheelle, kollegalle, ystävälle - tai vaikka itselle!

Kotkan Leffojen lahjakaupasta löydät niin sarjaliput, lahjaliput kuin herkkupassit - ne kaikki ovat sähköisiä eli saat tilaamasi lipun säshköpostiisi erillisenä viestinä. Lipusta löytyy QR-koodi, tekstikoodi sekä voimassaoloaika. Voit käyttää sarjalipun tai lahjalipun tekstikoodia suoraan verkkokaupassa Käytä koodia-kohdassa, tai vasta kassalla paikan päällä. Herkkupassi on käytettävissä vain kassalla snack-tuotteisiin.

Lahjakaupan sarjaliput, lahjaliput ja herkkupassi ovat käytettävissä paitsi Kinopalatsissa ja Trio123:ssa Kotkassa, myös Kino123:ssa ja Studio123:ssa Kouvolassa.

  

Sarjaliput

Sarjalippuvihko sisältää 5 kpl sarjalippukoodeja. Koodien voimassaoloaika on 15 kuukautta. Sarjaliput käyvät pääsääntöisesti normaalihintaisiin näytöksiin, poislukien erikoisnäytännöt.

Lahjaliput

Lahjaliput sisältävät mainitun euromääräisen arvoisen lahjakoodin. Koodien voimassaoloaika on 15 kuukautta. Koodia voi käyttää sekä näytöslippuihin että herkkutuotteisiin.

Herkkupassi

Herkkupassi sisältää yhden 6 euron arvoisen lahjakoodin. Koodin voimassaoloaika on 15 kuukautta ja se on käytettävissä vain snack-tuotteisiin kassalla.

Käytä koodit Kotkassa ja Kouvolassa!

Kotkan Leffojen sarjaliput, lahjaliput ja herkkupassit käyvät Kinopalatsin ja Trio123:n lisäksi myös Kino123:ssa sekä Studio123:ssa Kouvolassa. Kätevää, eikö?

Näytä ostoskori